Λίγα λόγια για εμάς. Ναυτική Ακαδημία Βάρνας

Από την ίδρυσή της το 2007, η Black Sea University προσφέρει υψηλών προδιαγραφών εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε σπουδαστές που προέρχονται από πολλές και διαφορετικές χώρες αναζητώντας ποιοτική και σύγχρονη εκπαίδευση. Έχουμε εγγράψει πάνω από 3.000 σπουδαστές σε 5 διαφορετικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Βάρνας και της ευρύτερης Βουλγαρίας, προερχόμενους από από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, καθώς και πολλούς σπουδαστές εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Ινδία, η Τουρκία, οι ΗΠΑ, κ.ά.

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη και εμπειρότερη εταιρεία, μοναδικός συνεργάτης της Ναυτικής Ακαδημίας της Βάρνας τα τελευταία 11 χρόνια με καταρτισμένους επαγγελματίες που είναι πάντα διαθέσιμοι και έτοιμοι να σας προετοιμάσουν εξασφαλίζοντας την εγγραφή σας στην ΑΕΝ Βάρνας. Εγγυόμαστε ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΓΓΡΑΦΗ 100% στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της Βάρνας στην Βουλγαρία. Μετά το πτυχίο ή το μεταπτυχιακό σας, η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες εύρεσης εργασίας σε πλοία ελληνικών ή και ξένων εταιρειών, όπως Ιταλία, Γερμανία, Ελλάδα, Αγγλία, Μάλτα και Νορβηγία, καθώς διαθέτουμε διασυνδέσεις με όλες τις παραπάνω χώρες. Για εταιρείες που προσφέρουν καριέρα και επαγγελματική κατάρτιση πατήστε εδώ.

 

Είμαστε η μοναδική εταιρεία με μόνιμη έδρα στη Βάρνα σε απόσταστη 200 μέτρων από την ΑΕΝ Βουλγαρίας.

Με μόνιμη στήριξη και πάντα κοντά στο σπουδαστή.

 

Γιατί να μας επιλέξετε:

Παροχή δανείου και οικονομικής βοήθειας (βοήθεια υποβολής για φοιτητική υποτροφία)
Χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις (σε περίπτωση εισαγωγικών εξετάσεων σας προετοιμάζουμε κατάλληλα)
Πλήρεις υπηρεσίες μετεγκατάστασης και διαμονής (φοιτητική εστία, διαμέρισμα)
Χαμηλά τέλη  (Προσφέρουμε τα χαμηλότερα τέλη για την εκπαίδευση σας, λόγω διασυνδέσεών μας με τα πανεπιστήμια)
Πλήρης υποστήριξη στη συνεχιζόμενη διαδικασία εκμάθησης.
Είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες που παρέχουμε από τη στιγμή που υποβάλλετε την ηλεκτρονική υποψηφιότητά σας μέχρι και την αποφοίτησή σας. Μπορείτε να δείτε τις αξιολογήσεις φοιτητών που έχουν επωφεληθεί από τις υπηρεσίες μας.

 

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού:

FIB First Invest Bank Σόφια / Βουλγαρία
SWIFT – PIC CODE: FINVBGSF
IBAN: BG92 FINV 9150 1416 9663 22
Λογαριασμός σε € και πληρωμή προς:
Black Sea University (Πανεπιστήμιο της Μαύρης Θάλασσας)
Οδός Τσίμερμαν αριθ. 12, Βάρνα 9002, Βουλγαρία