ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ2019-03-20T12:04:37+00:00
  • Ναυτική Ακαδημία Βάρνας
  • Ναυτική Ακαδημία Βάρνας

Λίγα λόγια για εμάς. Ναυτική Ακαδημία Βάρνας

Από την ίδρυσή μας το 2007 η Black Sea University παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες πρώτης τάξεως σε πολλούς φοιτητές που προέρχονται από διάφορες χώρες και αναζητούν γνώση και εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Μέχρι στιγμής έχουμε εγγράψει πάνω από 3.000 φοιτητές στα 8 πανεπιστήμια της Βάρνας, αλλά και όλης της Βουλγαρίας που προέρχονται από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες καθώς και πολλούς φοιτητές εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Ινδία, η Τουρκία, οι ΗΠΑ και άλλες.

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη και πιο έμπειρη εταιρεία, μοναδικός συνεργάτης της Ναυτικής Ακαδημίας της Βάρνας τα τελευταία 11 χρόνια. Με έμπειρους επαγγελματίες που είναι πάντα στην διάθεση σας και είναι έτοιμοι να σας προετοιμάσουν και να σας εξασφαλίσουν την εγγραφή σας στην ΑΕΝ Βάρνας. Εγγυόμαστε ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΓΓΡΑΦΗ 100% στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της Βάρνας στην Βουλγαρία. Μετά από το πτυχίο ή το μεταπτυχιακό σας, η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες εύρεσης εργασίας σε πλοία ελληνικών ή και ξένων εταιρειών, όπως Ιταλία, Γερμανία, Ελλάδα, Αγγλία, Μάλτα και Νορβηγία καθώς διαθέτουμε διασυνδέσεις με όλες τις παραπάνω χώρες. Για εταιρείες που προσφέρουν καριέρα και επαγγελματική κατάρτιση πατήστε εδώ

Είμαστε η μοναδική εταιρεία με μόνιμη έδρα στη Βάρνα σε απόσταστη 200 μέτρων από την ΑΕΝ Βουλγαρίας

Με μόνιμη στήριξη και πάντα κοντά στο φοιτητή

 

Γιατί να μας επιλέξετε:

Παροχή δανείου και οικονομικής βοήθειας (θα σας βοηθήσουμε να υποβάλλετε αίτηση για την φοιτητική υποτροφία)
Χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις
Πλήρεις υπηρεσίες μετεγκατάστασης και διαμονής (θα βρούμε τη διαμονή σας, εστίες, διαμέρισμα κτλ)
Χαμηλά τέλη (Προσφέρουμε τα χαμηλότερα τέλη για την εκπαίδευση σας, λόγω διασυνδέσεών μας με τα πανεπιστήμια)
Πλήρης υποστήριξη στη συνεχιζόμενη διαδικασία εκμάθησης.
Είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες που παρέχουμε από τη στιγμή που θα υποβάλλετε την αίτηση σας μέχρι και την στιγμή της αποφοίτησή σας. Μπορείτε να δείτε τις αξιολογήσεις φοιτητών που έχουν επωφεληθεί από τις υπηρεσίες μας.

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού:
FIB First Invest Bank Σόφια / Βουλγαρία
SWIFT – PIC CODE: FINVBGSF
IBAN: BG92 FINV 9150 1416 9663 22
Λογαριασμός σε € και πληρωμή προς:
Black Sea University (Πανεπιστήμιο της Μαύρης Θάλασσας)
Οδός Τσίμερμαν αριθ. 12, Βάρνα 9002, Βουλγαρία