Μετεγγραφές Φοιτητών στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Βάρνας

Ετησίως εγκαταλείπει τη χώρα του για μια λαμπρή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία ένας πολύ μεγάλος αριθμός σπουδαστών. Η Βουλγαρία είναι η πρώτη χώρα επιλογής χάρη σ’ ένα εύρος ευκαιριών που προσφέρει. Η οικονομική ζωή, τα προσιτά δίδακτρα των Πανεπιστημίων, σε συνάρτηση με την άρτια και ποιοτική εκπαίδευση που παρέχεται από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της Βάρνας αιτιολογεί αυτή τους την απόφαση.

Οι παραπάνω λόγοι έχουν συνδράμει στο να θεμελιωθεί η Βουλγαρία ως η πλέον δημοφιλής χώρα για την ακαδημαϊκή πορεία πλήθους σπουδαστών.

Η Βουλγαρία αποτελεί ένα διάσημο προορισμό για φοιτητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Δανία, η Φινλανδία και η Κύπρος. Δημοφιλής προορισμός παραμένει επίσης και για φοιτητές από διάφορες Ασιατικές Χώρες, αλλά και χώρες της Λατινικής Αμερικής που αναζητούν προσιτά δίδακτρα, εκσυγχρονισμένα προγράμματα σπουδών, ποιοτική εκπαίδευση, αλλά και Ευρωπαϊκό πτυχίο που θα είναι αναγνωρισμένο από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη.

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν τη μεταγραφή τους από κάποιο Πανεπιστήμιο της Ευρώπης, από κάποια από τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδας ή και από οποιαδήποτε ΑΕΝ στο εξωτερικό μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να γίνετε μέλη της οικογένειας της Black Sea University και της Ναυτικής Ακαδημίας Βάρνας.