Οι πιστοποιημένοι εκπρόσωποι της Ναυτικής Ακαδημίας

koumarianos-konstantinos-black-sea-university

Κουμαριανός Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Κουμαριανός είναι ιδρυτής και συνιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων Smart Studies. Από το 2000 δραστηριοποιείται στην ξενόγλωσση εκπαίδευση. Λίγα χρόνια αργότερα επικεντρώνεται αποκλειστικά στη μέση εκπαίδευση, ως σύμβουλος εκπαίδευσης και επαγγελματικού προσανατολισμού. Το 2015 αποτελεί αφετηρία της ενασχόλησής του με διάφορα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια επιπέδου Bachelor και Μaster. Έκτοτε συνεργάζεται επίσημα με Ναυτικές Ακαδημίες του εξωτερικού.

ploumas-michalis-black-sea-university

Πλουμάς Μιχάλης

Ο Πλουμάς Μιχάλης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας. Είναι συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Smart studies. Από το 2000 δραστηριοποιείται στην ξενόγλωσση εκπαίδευση. Από το 2005 ασχολείται με τη Μέση Εκπαίδευση, ως ιδρυτής των εκπαιδευτικών κέντρων Παιδεία και Όραμα. Από το 2015 εργάζεται με Πανεπιστήμια του εξωτερικού, τόσο σε προπτυχιακά όσο και σε μεταπτυχιακά προγράμματα. Η δραστηριοποίησή του έχει επεκταθεί και στις Ναυτικές Ακαδημίες του εξωτερικού.

eli-popova-black-sea-university

Έλλη Ποπόβα

Η Έλλη Ποπόβα γεννήθηκε το 1990 στη Σίλιστρα της Βουλγαρίας. Από το 2010 έως το 2015 φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, στο τμήμα Ελληνικής Γλώσσας και Μεσογειακών Σπουδών, όπου και αξιοποίησε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από το 2015 εργάζεται στα γραφεία μας στη Βάρνα ως υπεύθυνη ενημέρωσης των φοιτητών. Παράλληλα, εργάζεται και σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών, όπως μεταφορικές στο τμήμα Ελλάδος.

dani-atanasova-black-sea-university

Ντανιέλα Ατανάσοβα

Η Ντανιέλα Ατανάσοβα έχει γεννηθεί στη Σίλιστρα της Βουλγαρίας κι έχει εργαστεί με επιτυχία στον τομέα του Τουρισμού στην Ελλάδα κατά τα χρόνια 2007 – 2010. Από το 2010 ζει μόνιμα στην πόλη της Βάρνας. Το 2012 ξεκινάει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο ‘’Κωνσταντίν Πρεσλάβσκι’’στο τομέα του Τουρισμού και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το 2016 αποκτά το πτυχίο της με έπαινο. Από το 2017 εργάζεται στα γραφεία μας στη Βάρνα και ταυτόχρονα εργάζεται στο Δήμο της Βάρνας, στο τμήμα ‘’Ξένοι πολίτες που διαμένουν στην Βάρνα’’

hara-mutafova-black-sea-university

Χαρά Μουτάφοβα

Η Χαρά Μουτάφοβα είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και τη λειτουργία των γραφείων μας στη Βάρνα. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Βάρνας κι εργάζεται στον τομέα υγειονομικής επιθεώρησης. Από το 2006 είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση και την παροχή βοήθειας και πληροφοριών προς όλους τους φοιτητές μας.