• 106

  Ναυτική Ακαδημία Βάρνας

 • 23

  Iατρικό Πανεπιστήμιο Bάρνας

 • 57

  Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας

 • 122

  Κτηνιατρική Σχολή Σόφιας

Η ομάδα μας

 • Μανιφάβας Κωνσταντίνος

  Ο Κωνσταντίνος Μανιφάβας γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα. Από το 1999 ασχολείται με την ιδιωτική εκπαίδευση και είναι ιδιοκτήτης κέντρων ξένων γλωσσών στην Αθήνα, στην περιοχή του Βύρωνα, Παγκρατίου και Υμηττού. Από το Μάρτιο του 2014 ασχολείται και με τη μέση εκπαίδευση με ένα νέο φροντιστήριο στο Παγκράτι . Πέρα από την εκπαίδευση στην Ελλάδα συνεργάζεται και με ξένα Πανεπιστήμια σε διάφορους τομείς και από το Μάιο του 2012 έχει πιστοποιηθεί ως επίσημος εκπρόσωπος για την Αθήνα από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Βάρνας. Το Νοέμβριο του 2013 πιστοποιήθηκε ως επίσημος Εκπρόσωπος της Ναυτικής Ακαδημίας της Βάρνας για την Αθήνα τη στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και Κρήτη. Είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη Τσώνου η οποία είναι καθηγήτρια αγγλικών και έχουν ένα παιδί.

 • Εύα Ζαμπετάκη

  Η Εύα Ζαμπετάκη είναι η υπεύθυνη σε θέματα οργάνωσης και ενημέρωσης στα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα και βοηθός του κου Μανιφάβα. Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία και έχει πολύχρονη εμπειρία τον τομέα της εκπαίδευσης.

 • Σταύρος Σκόνης

  Ο Σταύρος Σκόνης είναι ο ιδιοκτήτης και διευθυντής του εκπαιδευτικού κέντρου CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Θεσσαλονίκης. Σπούδασε θεολογία στο πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Ως καθηγητής έχει εργαστεί στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ έχει ειδικευτεί και διδάξει σε δημόσια σχολεία το μάθημα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Εκτός από το χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης ειδικεύεται και στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα. Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Βάρνας τον έχει πιστοποιήσει ως επίσημο αντιπρόσωπο του για την Βόρεια Ελλάδα. Είναι παντρεμένος και είναι πατέρας ενός παιδιού.

 • Ηλούση Ελένη

  Η Ηλούση Ελένη είναι υπεύθυνη γραμματείας στο CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενώ έχει εργαστεί στο χώρο των στατιστικών αναλύσεων και της επικοινωνίας. Η Ελένη είναι υπεύθυνη ενημερώσεων για τα προγράμματα που προσφέρει η BlackSea university.

 • Αναγνωστοπούλου Μαρία

  Η Αναγνωστοπούλου Μαρία είναι υπεύθυνη διοίκησης στο CENTRAL Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Σπούδασε Ρωσική Γλώσσα, Φιλολογία και Πολιτισμό στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο Κομοτηνής, ενώ τώρα είναι φοιτήτρια μεταπτυχιακού στον τομέα των Διεθνών Σπουδών της Νομικής. Έχει εργαστεί στο χώρο της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η Μαρία είναι υπεύθυνη ενημερώσεων για τα προγράμματα που προσφέρει η Black Sea University.

 • Χαρά Μουτάφοβα

  Η Χαρά Μουτάφοβα είναι υπεύθυνη οργάνωσης και λειτουργίας στα γραφεία μας στην Βάρνα .Έχει σπουδάσει στο ιατρικό πανεπιστήμιο της Βάρνας και είναι απόφοιτος στον κλάδο επιθεωρητή υγείας.Από το 2006 είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση και οποία βοήθεια θα χριαστεί στους φοιτητές μας

Σημαντικα νεα
Λόγω της μεγάλης ζήτησης για την ναυτική ακαδημία η εταιρεία μας θέλει να σας πληροφορήσει ότι θα τηρηθεί σειρά προτερεότητάς